Tânăr bihorean, prins după ce a accidentat un pensionar și a fugit

Un tânăr bihorean a fost prins de polițiștii rutieri salontani, după ce a acroșat un octogenar pe marcajul pietonal și a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției.

Potrivit informaþiilor furnizate de IPJ Bihor, accidentul s-a produs joi, la ora 13.40 pe strada Petre Păulescu din municipiul Salonta. Un tânăr de 21 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi și a acroșat un bărbat de 80 de ani, din Salonta, care se angajase în traversarea carosabilului pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător. După producerea accidentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției, fiind identificat cu operativitate de polițiștii rutieri salontani. În urma accidentului rutier, octogenarul a suferit leziuni ușoare.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Rutier Salonta continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația
Alte știri