Tânăr bihorean, urmărit internațional de britanici pentru viol, agresiune sexuală și furt, reținut de polițiștii din Lăzăreni

Marți, 15 iunie a.c., la ora 08.30, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea – Postul de Poliție Lăzăreni și Hidișelu de Sus au depistat și reținut un tânăr de 25 de ani, din comuna Lăzăreni, județul Bihor, urmărit internațional.

Autoritățile judiciare din Marea Britanie au emis pe numele acestuia un mandat de arestare și predare în Marea Britanie, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de viol, agresiune sexuală și furt, pe teritoriul Marii Britanii.

Schimbul de date şi informaţii a fost realizat prin Biroul Interpol – Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

Poliţiştii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigaţii Criminale l-au prezentat pe aceasta unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a emis pe numele său o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Bihorene și tot marți, 15 iunie a.c., a fost prezentat la Curtea de Apel Oradea cu propunere de arestare provizorie. Magistrații au emis pe numele acestuia un mandat de arestare provizorie pentru 30 de zile, urmând a fi predat autorităților din Marea Britanie.

Distribuie informația
Alte știri