Tânăra săritoare în înălțime din Oradea, Alesia Rengle, pe podiumul Campionatelor Naționale

Alin Firfirică şi Daniela Stanciu, ambii calificaţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo, au obţinut victorii în probele de aruncare a discului, respectiv săritura în înălţime, vineri, în prima etapă a Campionatului Naţional de atletism pentru seniori, găzduită de Stadionul ”Nicolae Dobrin” din Piteşti.

Firfirică (CSA Steaua) s-a impus detaşat la disc, cu 64,48 m, urmat de Constantin Zanfir (CSM Piteşti, CS Dinamo), cu 48,59 m.

La înălţime, Daniela Stanciu (CSA Steaua) a câştigat cu 1,79 m. Ea a fost urmată de Federica Gabriela Apostol (CSM Bacău), 1,76 m, şi de Alesia-Maria Rengle (CN Mihai Eminescu Oradea), tot 1,76 m.

Alesia Rengle a fost desemnată atleta anului în Bihor, ea fiind antrenată de Mariana și Virgil Preda

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri