Tanara sportiva de la Crisul Oradea, Huszar Ingrid a inceput in forta Internationalele de inot ale Romaniei

Campionatele Internaționale de înot ale României se desfășoara în perioada 25 și 28 mai la bazinul olimpic Tolea Grințescu din cadrul Complexului Sportiv Dinamo din Capitală.

In absența lui Robert Glință, care este nevoit să ia o pauză de trei luni din cauza unor probleme medicale, lotul României e compus din 7 seniori și 33 de juniori, printre acestia din urma si 3 oradeni. Acestia sunt Huszar Ingrid si fratii Ioana si Sebastian Buzlea.

Rezultatele de la aceste Internaționale reprezintă un prim pas extrem de important pentru sportivii noștri vizand participarea la competiții majore din vara lui 2017.

Tanara Ingrid Huszar a terminat proba de 50 m bras prima la junioare, corectand de doua ori intr-o zi recordul national la grupa ei de varsta. Cu timpul 00:33,50 , sportiva de la Crisul a urcat pe podium si la senioare, obtinand bronzul. Cele doua medalii i-au fost acordate de ministrul sportului, Marius Dunca.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri