Tânărul ajuns la Google după ce fusese abandonat în gara Tinca e la un pas să își găsească familia biologică. Dacian va face un test ADN

Dacian Solgen, un tânăr ce a fost adoptat în anii 90 în Finlanda, își caută din 2018 adevărata familie în România după ce, la numai doi ani si jumatate, a fost  abandonat  in gara Tinca din județul Bihor. Povestea lui a fost făcută publică în urmă cu 2 ani, pe Facebook, pe pagina ,,The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”, acolo unde sunt postate mai multe cazuri de copii abandonați ori dați spre adopție și care își caută originile adevărate.

Duminică, 7 iunie 2020, Dacian a postat pe aceeași pagină, un nou mesaj în care dezvăluie că este pe punctul să își găsească familia biologică.

Cu ajutorul unor oameni minunați, s-a identificat o familie, care în aceeași perioadă, a pierdut un copil de aproximativ aceeasi vârstă cu mine, în aceeasi regiune. Acum sunt la un pas de a afla dacă această familie este familia mea biologică!!

Două teste ADN au fost recent cumpărate, iar în următoarele zile se vor lua probe atât de la Dacian cât și de la familia identificată, a precizat tânărul.

Cu greu îmi vine să cred că am ajuns în această fază!! Sper din tot sufletul că acest test va pune sfârșit, odată pentru totdeauna, căutării familiei mele. Am nevoie așa de mult să știu cine sunt, de unde vin și, mai ales, cine m-a pierdut la vârsta de doi anișori. Aștept cu sufletul la gură rezultatul. Mulțumesc tuturor care au fost și continuă să fie alături de mine!!

Alte știri