Tanarul care a vrut sa jefuiasca doua sali de jocuri din Oradea, in octombrie 2017, a fost condamnat definitiv

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Aninoasa au efectuat o acţiune în urma căreia au depistat un tânăr de 21 de ani, din Aninoasa,  pe numele căruia Judecătoria Oradea a emis, la data de  09.05.2018, un mandat de executare a pedepsei închisorii prin care a fost condamnat la un an si 8 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată în formă continuată.

Fapta pentru care a fost condamnat definitiv tânărul a fost comisă  la data de 10.10.2017, în jurul orei 03.00. Poliţiştii au stabilit că cel în cauză, purtând pe față o cagulă de culoare neagră, a intrat în incinta unei săli de jocuri din Oradea, unde a amenințat-o cu un pistol (tip airsoft) pe angajata sălii și i-a solicitat banii din casierie.  Întrucât aceasta a strigat după ajutor, tânărul a părăsit locul faptei fără să sustragă bani sau bunuri. În aceeaşi noapte în jurul orei 05.25, tânărul a intrat într-o altă sală de jocuri din Oradea unde, de asemenea, i-a amenințat cu un pistol (tip airsoft) pe angajații sălii, cărora le-a solicitat banii din casierie, dar întrucât aceștia au acționat butonul de panică, acesta a părăsit locul faptei fără să sustragă bani sau bunuri.

Tânărul a  fost depus de poliţişti în Penitenciarul Deva, în vederea executării pedepsei privative de libertate.

 

Distribuie informația

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Alte știri