Tânărul din Sacuieni, beat si fara permis, care a provocat un accident in Sanicolau de Munte a fost arestat

Polițiștii Biroului Rutier din  Marghita l-au prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Marghita pe tânărul de 19 ani, din Săcueni, care la 30 aprilie a.c., la ora 23.10, a fost implicat într-un accident rutier produs pe drumul județean 767A, în localitatea bihoreană Sânnicolau de Munte, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere și având o concentrație alcoolică de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului rutier o persoană a suferit leziuni ușoare, iar conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției, fiind identificat ulterior de polițiștii rutieri .

Istanța de judecată a emis pe numele tânărului de 19 ani din Săcueni un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Marghita continuă cercetările în cauză sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri