Tânărul orădean, evadat din Spitalul de psihiatrie Ştei, a fost găsit

Luni, 3 mai a.c., la ora 11.00, la intersecția Bulevardului Decebal cu strada Iuliu Maniu din municipiul Oradea, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat un bărbat de 23 de ani, din Oradea. Acesta era urmărit național, după ce la data de 27 aprilie a.c. a fugit dintr-un spital din localitatea bihoreană Ștei, unde era internat (caz mediatizat la 28 aprilie 2021).

Judecătoria Oradea a emis pe numele acestuia o sentință penală de internare într-un spital de psihiatrie şi măsuri de siguranţă din localitatea Ştei, pentru comiterea infracţiunii de ultraj.

Acesta a fost predat polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor care l-au reinternat în unitatea spitalicească de unde fugise.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri