Tanarul terapeut al Fundatiei Mihai Nesu a luptat pana in ultima clipa pentru viata

Dupa ce a ajutat sute de copii cu dizabilitatți din toata tara sa se recupereze, Vasile Balc, un tanar de doar 28 de ani, diagnosticat cu leucemie, a plecat la cele vesnice, luni dupa amiaza. Era internat in spital si astepta sa plece pentru transplantul de maduva la Viena.

Anuntul a fost facut de colegii sai, pe pagina de Facebook aFundatiei Mihai Nesu.

„Vasile cutezatorul, creativul, colegul si prietenul nostru, Vasile cel plin de viata, care era mereu atat de dornic sa cunoasca lumea, sa calatoreasca, Vasile cel sensibil, asa cum l-am cunoscut noi, cu multa dragoste pentru copii, Vasile ne priveste acum de sus, din inaltimi, vede de-acolo locuri pe care nu a apucat sa le vada. Vasile e un suflet frumos, asa l-am cunoscut, un om vesel, darnic, puternic, care a vrut sa lupte pana in ultima clipa pentru viata. Ne-a dat o lectie de viata.

Stim ca de acolo de sus va fi cu noi, cu toti cei ai fundatiei, cu toti cei dragi ai lui, in toate locurile in care a fost si pe care ar mai fi vrut sa le vada.

Vasile, ne bucuram ca te-am cunoscut, ca ne-a intalnit Dumnezeu! Te-am indragit maxim 🙂 Iti multumim pentru tot. Dumnezeu sa te primeasca in Rai! Vei fi pentru totdeauna in sufletele noastre. Cu ochii lui buni, lipsit de durere, ne va privi de sus”.

Distribuie informația
Alte știri