Tara visurilor noastre

Lansarea noului numar al revistei „Tara visurilor noastre” a fost atat prilej de omagiere a unui Om exceptional cat si o reintalnire a fostilor dascali cu elevii si profesorii de azi ai Colegiului National “Emanuil Gojdu”.
Sunt zeci de pagini care evoca personalitatea lui Anastasie Tarulescu, de la a carei nastere se vor implini ,pe 24 aprilie ,100 de ani.
Taru, cum ii ziceau gojdistii carora le-a fost profesor , a transformat ,vreme de decenii ,orele sale de desen in lectii de istoria artelor dar si in ateliere de inovatii.
Tot el a fost cel care in 1967 inscrie in viata liceului reaparitia revistei “Tara visurilor noastre”, al carui prim numar a aparut la 1 decembrie 1937, sub atenta ingrijire a prof de limba romana, Augustin Cosma.
Marele dascal “alergic la prostie” ,Anastasie Tarulescu a insuflat generatiilor de elevi pe care i-a avut o nezdruncinata iubire pentru literatura, arta dar si pentru traditiile acestui neam.
Despre el au vorbit astazi prof dr Corina Mihaela Pacurar, cea care coordoneaza noua serie a revistei, dar si doua talentate eleve ale colegiului oradean: Roxana Polojintef Corbu si Mariana Negrutiu.

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”108248014930860277623″ ualb=”6268262077318792465″ imgl=”fancybox” style=”floor” row=”4″ size=”220″ num=”30″ border=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri