Târg cu Sârg, brand pentru promovarea producătorilor locali din Bihor, la a șasea ediție

Târg cu Sârg – mai bun, mai aproape, de la ai tăi, aflat la a șasea ediție, are ca scop promovarea producătorilor locali prin organizarea de târguri periodice sub sloganul Târg cu Sârg.

“Ne bucurăm de deschiderea cu care am fost întâmpinați în acest proiect de autoritățile locale și de producătorii locali. De la ce mai mici până la cei mai mari producători, de la rețete tradiționale la tehnologii de ultimă generație, fiecare din aceștia se definesc prin pasiunea de a păstra tradițiile și a duce mai departe rețete culinare.”

La ediția cu numărul șase vor fi prezenți peste 17 producători locali de mezeluri, brânzeturi, legume și fructe, miere și produse apicole, gemuri și siropuri, produse de panificație, vinuri și bere.

Evenimentul destinat publicului va avea loc, joi, 26 octombrie 2023, Cetatea Oradea, Corp F (sală evenimente), între orele 16:00 – 20:00. Intrarea la eveniment este gratuită.

Astfel pentru publicul care caută produse locale, îi așteptăm să cunoască producători locali și să consume produse cu tradiție.

Distribuie informația
Alte știri