Târg cu sârg, ediţie specială de Paşti, cu producători autohtoni, miercuri, 17 aprilie în Cetatea Oradea

Ediția a IX-a a evenimentului Târg cu Sârg va avea loc în data de 17 aprilie, un eveniment care va marca bucuria și magia sărbătorilor de Paști, și care se va desfășura pe durata a 6 ore.

Ca de fiecare dată, gusturile autentice ale Bihorului vor fi prezentate de către producătorii locali care așteaptă vizitatorii cu mezeluri, brânzeturi, miere, siropuri și gemuri, vinuri și multe altele, dar și produse handmade, create cu drag și atenție de către artizanii locali.

Papilele gustative ne vor fi încântate, din nou, de cozonacii gustoși care vor fi pregătiți de către elevii și profesorii de la Colegiul Tehnic „Traian Vuia” – Specializarea Alimentație publică și turism.

Una dintre surprizele acestei ediții, fiind atât de aproape de sărbătorile pascale, este organizarea începând cu ora 15:00 a unor ATELIERE DE TRADIȚII ROMÂNEȘTI – un atelier de încondeiat ouă și un atelier de cusut motive tradiționale românești, alături de doamna Delia Pantea de la IA ORADEA și doamna meșter popular Viorica Stiube.

Evenimentul Târg cu Sârg va avea loc, miercuri, 17 aprilie, de la ora 14:00 la ora 20:00, în Cetatea Oradea, sala de evenimente (Corp F). Intrarea la eveniment este gratuită.

Eveniment organizat de Rotary Club Oradea Insignis în parteneriat cu Visit Oradea și Primăria Oradea, cu sprijinul ROMCOM.

Mai bun. mai aproape, de la ai tăi!

Distribuie informația
Alte știri