Târg de știință – STEM Adventure

Vineri, 6 dec. 2019, între orele 11:00-16:00, și sâmbătă, 7 dec. 2019, între orele 10:00-14:00, în galeria expozițională de la parterul Bibliotecii Județene “Gheorghe Șincai” Bihor.

Târgul STEM este o activitate din proiectul „STEM Education for Responsible Citizenship in EU”, organizat de Asociația Learning Communities, cu sprijinul financiar al Uniunii Europene prin Programul Erasmus+.
Partener: Biblioteca Județeană “Gheorghe Șincai” Bihor.


La târg sunt aşteptaţi să participe și copiii şi bibliotecarii din întregul județ, activi în proiectul “CODE Kids – copiii fac coding în bibliotecile publice”, proiect implementat de Fundația Progress în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” Bihor și alte 2 biblioteci publice din județul Bihor (Biblioteca publică Aștileu și Biblioteca publică Sânmartin) și finanțat de Romanian-American Foundation.


Un târg ce promovează Știința, Tehnologia, Ingineria și Matematica prin jocuri demonstrative și activități dinamice.

Acest eveniment este unul în care organizații și cluburi de profil STEM din Oradea și Județul Bihor își promovează activitățile și încurajează copiii, tinerii și familiile interesate de subiect să vină să ne viziteze.

https://www.facebook.com/events/461183341186680/

Distribuie informația
Alte știri