Târgul blănoșilor- eveniment de sprijin al asociațiilor care au grijă de animalele abandonate din Oradea / ”Ajutaţi şi câinii vagabonzi, sunt mai cinstiţi şi uneori mai lorzi!”

Dacă iubeşti animalele şi vrei să ajuţi asociaţiile care au în grijă sute de necuvântătoare abandonate, maltratate sau, pur şi simplu, nedorite, te invităm duminică, 17 aprilie, de la ora 13:00, la Lokal, pe str. Aurel Lazăr, nr.1, la câțiva pași de Republicii, în buricul orașului Oradea. Poţi să vinzi sau să cumperi ori, de ce nu, să le faci pe amândouă!

Suntem o mână de voluntari şi ne propunem să valorificăm jucării, cărți, haine, accesorii şi diverse alte obiecte pentru a putea sprijini aceste ONG-uri, şi nu numai, în lupta lor zilnică de a asigura hrana, tratamentele şi toate celelalte costuri, deloc mici, de întreţinere. Te rugăm să dai de ştire tuturor cunoscuţilor şi, dacă crezi că vrei să ni te alături ca şi voluntar, lasă-ne un mesaj şi îţi vom răspunde negreşit.

De asemenea, dacă ai lucruri pe care crezi că nu le mai foloseşti, dar de care se pot bucura alte persoane, le poţi dona pentru a fi valorificate în cadrul târgului!

Nu rămâne indiferent! Întinde o mână de ajutor celor care nu cuvântă!

Târgul este organizat cu ajutorul voluntarilor activi din cadrul grupului Bazarul blănoşilor!

Distribuie informația
Alte știri