Târgul de Cariere din Oradea, un prim pas spre jobul mult visat

Târgul de Cariere, alături de BestJobs, partenerul de recrutare din acest sezon, se întoarce la Oradea în data de 5 noiembrie, între 10:00 și 18:00, la ERA Shopping Center, unde sunt așteptați peste 1000 de candidați. Angajatori din diverse domenii de activitate pun la dispoziție participanților sute de oportunități profesionale. Evenimentul nu vine la Oradea doar cu joburi, ci și cu premii! Pentru a le câștiga, participanții trebuie să descarce aplicația BestJobs, să își pregătească CV-ul, să vină la eveniment și să extragă lozurile norocoase care constau în produse marca Logitech G și multe alte premii surpriză.

Printre pozițiile deschise în cadrul companiilor participante se numără: specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri, programatori, mecanici, operatori back office, team leaderi, agenți de vânzări, testeri, operatori de producție, vânzători, studenți pentru diverse internshipuri.

„Toamna aceasta căutăm oameni care caută oportunități de carieră, răspunsuri, un nou job, un nou început, vise împlinite sau poate chiar un job mai potrivit profilului lor, iar pentru aceasta la Târgul de Cariere aducem candidații față în față cu oportunitățile care contează”, a declarat Maria Petruța, PR Manager la Târgul de Cariere.

Ediția de toamnă va fi marcată de prezența unor companii din diferite sectoare de activitate, care sunt nerăbdătoare să prezinte candidaților ofertele de angajare. Dacă ești interesat de o carieră în domeniul auto & automotive, poți afla mai multe direct de la reprezentanții unor companii precum Valiant-TMS sau Purem. Domeniile producție și tehnică sunt și ele bine reprezentate la Târgul de Cariere, prin intermediul unor companii precum Plexus, HANNA Instruments, Celestica, Class Furn sau Connect Group, care au pregătit o ofertă variată de joburi. De la Târgul de Cariere nu vor lipsi nici Kaufland, Leoni, Bosch, FinProm, Netex, Prohuman, Synopsys, Sogefi sau Universal Export, care vin cu numeroase oportunități profesionale și ultimele noutăți din domeniul lor de activitate.

Întâlnirile față în față cu recrutorii vor fi completate de livestream-ul din studioul mobil aflat la fața locului, care va aduce în prim-plan detalii despre locurile de muncă disponibile și interviuri cu reprezentanții companiilor pe diverse teme. Acesta va fi difuzat pe canalele de Facebook, LinkedIn, YouTube ale evenimentului și pe targuldecariere.ro în prima zi a evenimentului.

Chiar dacă primul pas spre angajare e față în față, poți aplica și online la joburile existente, cu ajutorul unui cont creat înainte, în timpul, dar și după eveniment, pe platforma https://www.targuldecariere.ro/oradea.

Distribuie informația
Alte știri