Targul de Cariere lanseaza Standul de Demisii. Ajunge la Oradea in luna martie

Cea mai mare rețea de evenimente de carieră și angajatori de marcă din România și Republica Moldova, Târgul de Cariere (TdC), lansează Standul de Demisii, locul unde candidații pot decide dacă e mai bine să rămână la actualul loc de muncă sau ar trebui să-l schimbe.

În cadrul târgului, candidații vor discuta cu specialiști în recrutare și cu psihologi despre situația actuală de la locul lor de muncă și vor putea lua o decizie informată privind viața lor profesională.

Pe lângă joburile prezentate la standurile angajatorilor, doritorii pot opta direct la eveniment pentru stagii, roluri de voluntariat, burse de studii sau cursuri și ateliere profesionale specializate.

Peste 200 de companii de la nivel local, național și internațional sunt așteptate să recruteze la Târgul de Cariere. În plus, angajatorii pot organiza seminarii și competiții-fulger în diverse domenii de activitate, în cadrul cărora îi pot testa pe loc pe cei mai buni candidați.La Oradea evenimentul va avea loc pe data de 18 martie.

Alte știri