Târgul de Cariere online ajunge la Oradea! Sunt locuri de muncă în vânzări, consultanță, inginerie, automotive, producție și IT

Vineri, 23 aprilie 2021, Târgul de Cariere online ajunge la Oradea și îți face cunoștință cu cei mai dinamici angajatori din această primăvară. Reprezentanți ai companiilor participante au grijă ca cei care sunt în căutare de oportunități profesionale să primească răspunsurile de care au nevoie, abordând în mod viguros toate întrebările adresate. Antrenează-te pentru discuții unu la unu cu recrutorii și sesiuni de consiliere din partea unora dintre cei mai importanți actori de pe piața muncii din Oradea!

Pe târguldecariere.ro standurile virtuale ale companiilor sunt deschise tuturor celor care vor să se familiarizeze cu dinamica de lucru a acestora și joburile disponibile. Nu vor lipsi nici sfaturile despre cum te poți dezvolta și perfecționa, de la experți din diverse arii de activitate, reunite în cadrul emisiunii LIVE transmise pe website, Facebook, LinkedIn și Youtube, începând cu ora 11:00.

Ca o noutate în mixul acestei emisiuni vine lansarea cărții Învățăm împărtășind. Ghid de experiențe scrise de și pentru specialiștii L&D, apărută de curând la Editura Trei. Organizatorii speră ca această colaborare să dea contur unor alte proiecte generate de întrepătrunderea cărților de specialitate cu ariile de interes ale evenimentului și ale participanților.  Volumul coordonat de Gabriela Hum – trainer, consultant și psiholog, reunește opiniile despre procesele de învățare a 18 specialiști care lucrează în companii diferite. Cei care au acceptat invitația la dezbaterea moderată de Victor Popescu sunt: Călin Grigorovici, Răzvan Goga, Zamfira Stan, Mónika Pál și Gabriela Hum.

Celestica, Michelin sunt doar unele dintre cele mai active companii participante la Târgul de Cariere care așteaptă candidații la standul virtual! Variante există, poți alege locuri de muncă din sectoare precum administrare, vanzari, consultanță, inginerie, automotive, producție și IT.

Pentru a aplica la posturile disponibile este necesară crearea unui cont de utilizator pe targuldecariere.ro, în care, după autentificare, se înregistrează CV-ul actualizat. Organizatorii vor fi aproape pe toată perioada evenimentului și îți vor oferi suportul necesar folosirii platformei.

Târgul de Cariere a împlinit 15 ani de activitate. Din 2006, de la primul eveniment și până în prezent, Târgul de Cariere a demonstrat că fiecare ediție este un moment oportun pentru a face lucrurile mai bine, devenind, astfel, cea mai răspândită soluție de recrutare selectivă cu un rol esențial în formarea pozitivă a pieței muncii. Târgul de Cariere a contribuit la dezvoltarea de competențe, descoperirea talentelor și a șanselor de angajare pentru acestea. Astăzi, Târgul de Cariere este renumit pentru credibilitatea și transparența pe care o inspiră prin soluțiile sale de recrutare și employer branding companiilor care angajează și se dezvoltă în orașele Cluj, Chișinău, Iași, Brașov, Sibiu, Oradea și Târgu Mureș.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri