Târgul de Crăciun Oradea debutează de Sfântul Nicolae cu concert INNA

foto / arhiva

Târgul de Crăciun Oradea debutează de Sfântul Nicolae, în 6 decembrie, fiind cadoul Moșului pentru orădeni. Pe toată perioada evenimentului, vizitatorii se vor bucura de tradiții autohtone, concertele live, 9 la numar cu artiști români și internaționali și bunătăți culinare. Vor fi și de mii de luminițe, decorațiuni și suveniruri hand-made.

La deschidere a ediției de anul acesta a Târgului de Crăciun invitata speciala este INNA, o artistă autohtonă de renume internațional, care va urca pe scena din Piața Unirii în 6 decembrie de la ora 19:00. Tot în primul week-end de eveniment vom avea parte de concerte live susținute de Distinto și Marius Mihalache & Taraf.

“Seria concertelor continuă în data de 12 decembrie cu spectacol susținut de Ansamblul “Icoane” – 100 pentru România. Joi, 13 decembrie, la Târgul de Crăciun ne întâlnim cu Ștefan Hrușcă, un artist desăvârșit care ne va purta în lumea magică a Crăciunului așa cum numai el știe să o facă.
Sărbătoarea va continua pe 14, 15 și 16 decembrie, cu un concert aniversar Celelalte Cuvinte, un spectacol special oferit de trupa Gospel Touch Choir din UK și un recital a capella alături de grupul Blue Noise”, spun organizatorii.

În fiecare zi de sâmbătă și duminică, Târgul de Crăciun va fi însuflețit de Ansamblul Folcloric Bihorul, care a pregătit spectacole cu datini și tradiții de Crăciun. În 20 decembrie pe scena din Piața Unirii va urca Ansamblul Artistic Profesionist Crișana pentru un minunat concert de colinde, iar în 22 decembrie Florin Ștefan va oferi publicului un concert arhaic.

„Seara de Revelion nu putea să fie altfel decât spectaculoasă, așa că trecerea dintre ani o vom sărbători cu Alessia Gerardi & Fracassoni (IT) și cu un spectacol fabulos de artificii. Anul acesta, Moș Crăciun se mută la Oradea! Și ca să îi facem șederea cât mai plăcută, i-am pregătit o casă exact ca-n poveștile copilăriei. Aici, Moșul îi așteaptă pe copii cu povești și legende de Crăciun, dar și cu scrisori pline cu dorințe. Legenda spune că Moșul are o căsuță poștală fermecată, iar dorințele care ajung în ea se îndeplinesc în noaptea magică de Ajun”, mai spun organizatorii.

Distribuie informația
Alte știri