Targul de Craciun se muta in Piata Unirii. Cum va arata

Târgul de Crăciun Oradea va fi organizat de Primăria Municipiului Oradea prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune, în Piața Unirii, în perioada 30 noiembrie – 31 decembrie.

Organizatorii sustin ca Targul va fi amplasat într-un decor de poveste, atent amenajat pentru a aduce magia sărbătorilor de iarnă în sufletele vizitatorilor. Programul evenimentului va include o serie de activități și momente specifice sărbătorilor de iarnă, de la concerte de colinde, la ateliere pentru copii și căsuțe cu cadouri pentru cei dragi. Vizitatorii vor putea admira bradul de Crăciun în mijlocul celor 40 de căsuțe de lemn, la o cană de vin fiert sau la o gustare. Nu vor lipsi nici activitățile pentru cei mici, ei vor avea parte de multe surprize, pe lângă activitățile tradiționale, Atelierul Moșului, Ieslea sau Căsuța lui Moș Crăciun. Piața Unirii va fi amenajată cu luminițe, arcade, ornamente și brad de Crăciun și va primi vizitatorii într-un decor plin de magie care le va tăia respirația. Vor fi amenajate 5 zone: căsuțe cu cadouri, zonă de food, zonă de copii, zonă de distracții și scenă.

Colindătorii și ansamblurile de colindători sunt invitați să se înscrie în programul târgului pentru a încânta vizitatorii cu cântece speciale de Crăciun la adresa de email oradeaturism@gmail.com, până în data de 15 noiembrie 2016.

Săptămâna viitoare, din 24 octombrie, cei mai creativi și cei mai buni producători să participe la licitația publică pentru ocuparea celor 40 de căsuțe cu cadouri. O licitatie va fi organizata si pentru maeștrii în arta culinară tradițională a Sărbătorilor de Iarnă

Distribuie informația
Alte știri