Târgul de Paști, anulat la Oradea

Visit Oradea a trimis un comunicat de presă, prin care anunță că, dat fiind contextul riscului de răspândire a infecției cu Covid-19, s-a decis anularea ediției 2020 a Târgului de Paști Oradea, care urma să aibă loc în perioada 10-20 aprilie.

„Urmărim și ne aliniem tuturor măsurilor de siguranță anunțate de autorități și, cu toate că, la momentul actual, unele dintre acestea sunt prevăzute doar pentru luna martie, iar Târgul de Paști Oradea era programat pentru luna aprilie, activitățile de pregătire, promovare și producție a evenimentului nu pot fi desfășurate în condiții de siguranță și cu respectarea tuturor prevederilor în vigoare până la data de 31 martie.

„Siguranța populației este prioritatea nr. 1 și, prin urmare, activitatea Visit Oradea se va desfășura în continuare, în conformitate cu deciziile și măsurile prevăzute de autoritățile competente”, se menționează în document.

Anul trecut, evenimentul s-a desfășurat în Cetatea Oradea, care a devenit, astfel, punctul de atracție al Sărbătorilor Pascale orădene, atât prin decorurile colorate, cât și prin multitudinea de activități. Orădenii s-au bucurat, atunci, cu mic, cu mare, de meșteșuguri și tradiții, jocuri și ateliere de creație, o căsuță ZOO, decorațiuni și multe bunătăți.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri