Târgul Facultăților Orădene: Viitorul tău e aici!

Distribuie pentru prietenii tăi:

Universitatea din Oradea, Uniunea Studenților din Oradea și Consiliul Județean al Elevilor Bihor, organizează, în perioada de 13-14 mai 2022, „Târgul Facultăților Orădene”.

Vineri, 13 mai 2022, între orele 14 – 20 și sâmbătă, 14 mai 2022, între orele 10 – 16, vor avea loc activități de prezentare a facultăților Universității din Oradea și prezentarea campusului universitar.

„Tinerii care sunt în căutarea opțiunilor de carieră sau indeciși, din pricina multitudinii de specializări, au posibilitatea de a afla mai multe detalii despre oferta noastră educațională, precum și despre viața de zi cu zi a unui student. «Târgul Facultăților Orădene» își propune să vină în întâmpinarea nevoilor viitorilor studenți, pentru ca aceștia să își poată contura o viziune mai clară asupra planurilor lor privind continuarea studiilor și alegerea viitoarei profesii”, spune Corina Ardelean, coordonatoarea Biroului Admitere 365 al Universității din Oradea.

Vinzi sau cumperi? Ai oferte de angajare? Oradeaindirect.ro publică AICI anunțurile tale de mică publicitate. Pentru informații suplimentare, scrie-ne la adresa office@oradeaindirect.ro

Alte știri