Târgul-festival de terapii alternative şi stil de viaţă sănătos Equilibrum Fest, revine la Oradea

Târgul-festival de terapii alternative şi stil de viaţă sănătos Equilibrum Fest va avea loc la Oradea, în perioada 17 – 19 mai 2024, la Casa de Cultură a Sindicatelor, cu 35 de standuri, peste o sută de specialişti şi 30 de conferinţe pe teme diverse.

Conceput din dorința de a crește gradul de informare a publicului larg asupra acestui vast domeniu al medicinei integrative și a terapiilor alternative, Equilibrum Fest invită publicul să petreacă trei zile în compania specialiștilor în domeniu, să descopere și să experimenteze secretele unei vieți sănătoase și echilibrate prin nutriție, medicină holistică, terapii complementare, cristale și multe altele.

Pe lângă cele peste 35 de standuri de unde pot fi achiziționate produse variate, organizatorii vin în întâmpinarea celor interesați cu un program amplu de informare. Astfel, vizitatorii pot participa la peste 30 de conferințe, workshopuri, dar și sesiuni demonstrative, evaluări sau terapii. Pe parcursul celor trei zile de festival, maestrul Gheorghe Iovu şi muzica lui terapeutică vor da o notă aparte evenimentului. 

Mai multe detalii despre expozanţi sau conferenţiari, dar şi despre programul complet al conferinţelor, sunt disponibile pe pagina de Facebook Equilibrumfest.

Accesul publicului la festival se face pe bază de bilete la preţul de 20 lei/zi sau de abonament la preţul de 50 lei/3 zile. Biletele şi abonamentele sunt disponibile online de pe site-ul iabilet.ro, secţiunea Festivaluri.

Banii încasaţi în urma abonamentelor vândute au fost donaţi către structuri care sprijină copiii bolnavi.

Distribuie informația
Alte știri