Targul gastronomic si de vinuri – VINUL SI PAINEA- editia a II-a, si-a deschis portile la Oradea

Timp de doua zile in parcarea Centrului Comercial Aushopping Oradea (Auchan), din strada Ogorului, nr. 171, se desfasoara Targul „Vinul si painea”, editia a II-a organizat de Agenția de Management al Destinației (AMD) Bihor.

Este in sine un „eveniment transfrontalier de ocupare a locurilor de muncă din domeniul gastronomiei si de promovare a produselor gastronomice locale din Bihor si Hajdu-Bihar (Ungaria)”. Targul e amplasat intre cele doua zone de intrare in galeria comerciala, iar vizitatorii au acces gratuit.

Participantii pot cumpara diverse bunatati de la producatorii locali dar si pot degusta produsele oferite de acestia. In plus, vor fi rasfatati cu momente artistice alese cu grija de ansamblurile folclorice invitate.

Sunt 24 de standuri, dintre care 20 din Bihor si 4 din Hajdu-Bihar.

Targul gastronomic VINUL SI PAINEA

Publicată de Oradea in direct pe Sâmbătă, 19 septembrie 2020

Expozantii pun la dispozitia vizitatorilor produse gastronomice gatite pe loc, dupa retete locale, dar si vin, cidru, produse de panificatie si patiserie, conserve, fructe si legume, miere si produse apicole, dulciuri de casa, gemuri si dulceturi, siropuri si sucuri , precum si produse de carmangerie.

Manifestarea este organizata in cadrul proiectului „Crearea si dezvoltarea unei retele transfrontaliere policentrice de formare si suport in vederea cresterii calitatii serviciilor turistice si mestesugaresti din judetele Bihor si Hajdu-Bihar”, accesat prin Programul Interreg V.A. România-Ungaria.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri