Târgul locurilor de muncă Inform Media Press

Criza forţei de muncă se simte şi în judeţul Bihor. Companiile îşi găsesc din ce în ce mai greu mână de lucru. Tocmai de aici s-a născut ideea organizării „Târgului locurilor de muncă Inform Media Press”. Este un târg mai aparte, organizat prin metode care, sperăm, să atragă un număr mare de participanţi ce îşi caută un loc de muncă sau care doresc să îşi schimbe actualul job.

Peste 400 de locuri de muncă sigure vor fi oferite de 12 companii la prima ediţie a „Târgului locurilor de muncă Inform Media Press”. Evenimentul se va derula vineri şi sâmbătă, 16 şi 17 martie 2018, la Trade Center Oradea (lângă Lotus Center). Din totalul locurilor de muncă, peste 50 se adresează persoanelor cu studii superioare. Paleta locurilor de muncă oferite este foarte largă, de la domeniul construcţiilor, la domeniul mecanic şi al prelucrărilor maselor plastice, de la comerţ la tâmplărie, de la HORECA la IT.

Vor fi prezente la „Târgul locurilor de muncă Inform Media Press” companii de renume pe piaţa bihoreană şi naţională. Este vorba de Eberspeacher, Celestica, Class Furn, Selina, Inteva, Olimp Impex, Plastor, Fin Prom, Turism Felix, Faist Mecatronic, PGS şi Leroy Merlin.

Partener instituţional al evenimentului este AJOFM Bihor.
Deschiderea oficială va fi vineri, 16 martie, ora 09:00, la Trade Center. Programul târgului este următorul: vineri între orele 9:00 – 19:00 şi sâmbătă între orele 9:00 – 18:00. Intrarea este liberă.

Distribuie informația
Alte știri