Targul locurilor de munca si al formarii profesionale si-a deschis portile

Targul locurilor de munca si al formarii profesionale si-a deschis portile in Lotus Center. Evenimentul, ajuns la editia a V-a, e organizat de Top Press in parteneriat insitutional cu AJOFM Bihor.

Cei in cautare de job-uri au la dispozitie 525 de locuri de munca dar si 64 de cursuri de formare profesionala. 17 mari companii sunt prezente la eveniment.

Domeniile de activitate in care se cauta personal sunt diverse: pornind de la industria automotive pana la servicii turistice. Printre firmele dispuse sa recruteze se regasesc fabrici cu renume din Parcul Industrial Oradea, hypermarket-uri, firme de transport, constructii, telefonie mobila, respectiv turism, spune Mihai Dacin.

Primul targ de job-uri al anului la Oradea isi asteapta vizitatorii vineri si sambata, respectiv pe 9 si 10 februarie, incepand cu ora 10:00, in LOTUS CENTER, zona delimitata de hypermarket-ul Carrefour si cafenelele Pellini Top – Violet. Aaccesul celor interesati este liber, dupa inscrierea in prealabil pe listele din standul AJOFM Bihor.

Distribuie informația
Alte știri