Târgul pentru strângerea de fonduri necesare terminării campusului BBSO din Oradea, o experiență inedită

Târgul BBSO din 4 și 5 iunie a fost o experiență inedită. El are acum tradiție și reprezintă o modalitate prin care se strâng fonduri pentru terminarea lucrărilor la campus.

„Pe lângă faptul că am putut să contribuim în acest mod la continuarea lucrărilor de finalizare a construcției, am reușit în același timp să socializăm, să cunoaștem oameni noi și să legăm relații în această comunitate deosebit de frumoasă.  Pizza, burgerii Piata9, deserturile și toate celelalte produse delicioase ne-au făcut timpul petrecut împreuna și mai frumos. Implicarea și sacrificiul pe care l-am văzut în această comunitate leagă oamenii intr-un mod într-un mod deosebit! E frumos să vezi tineri și oameni în vârstă care relaționează și contribuie împreună în comunitatea lor”, au transmis organizatorii.

Campusul BBSO va fi format dintr-o sală de auditorium de aprox 1400 locuri, sală conferințe de peste 300 locuri, spații de birouri de aprox 400 mp,iar in cadrul campusului se dorește inceperea unei grădinițe. Clădirea este compartimentată in 3 corpuri mari, P+1, P+2, P+3. De asemenea, Campusul va pune la dispoziție o bibliotecă, cafenea și zona de lounge și relaxare.

Distribuie informația
Alte știri