Târgul de Carte Gaudeamus Radio România își deschide porțile pentru a treia oară în 2022, de această dată la Oradea

Foto: facebook/ targ gaudeamus

Cea de a opta ediție orădeană a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România se apropie de momentul debutului. Miercuri, 11 mai, cel mai citit târg de carte, de la cel mai ascultat radio, își deschide porțile pentru a treia oară în 2022, de această dată în Piața Unirii din Oradea.

Evenimentul este organizat de Radio România, prin echipa Gaudeamus și Radio România Cluj, și Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune, partener tradițional al acestei etape a Caravanei Gaudeamus, cu sprijinul Primăriei Oradea.

„Un adevărat festin cultural, dar și un excelent prilej de relaxare îi așteaptă în intervalul 11 – 15 mai pe orădenii pasionați de carte, odată cu revenirea evenimentului la coordonatele tradiționale. Principalele sale ingrediente vor fi: oferta bogată, prezentată de cei 48 de participanți, printre care figurează cele mai prestigioase edituri din România, distribuitori de jocuri educative și muzică; mii de titluri, din domenii extrem de variate, printre care, la loc de cinste se vor afla cele mai recente apariții de pe piața editorială națională; ateliere de artă plastică dedicate copiilor, organizate în colaborare cu Asociația Pro Bambini Oradea și o expoziție de pictură, cu lucrări aparținând unui foarte tânăr artist orădean, premiat la competiții internaționale cu acest profil”, spun organizatorii.

Ca și la celelalte evenimente ale Caravanei Gaudeamus Radio România 2022, toate standurile găzduite în Piața Unirii se vor regăsi în format virtual pe website-ul www.gaudeamus.ro, alături de standurile participanților care au optat exclusiv pentru această variantă.

Târgul este deschis zilnic, între orele 10.00 și 21.00, iar accesul publicului este gratuit.

Distribuie informația
Alte știri