Târgul gusturilor din Valea Ierului, în Piața Unirii din Oradea

Zeci de meşteri populari şi producători agricoli se vor reuni sâmbătă și duminică, la Oradea, cu prilejul Târgului gusturilor din Valea Ierului. Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 10 noiembrie, și duminică, 11 noiembrie, în intervalul orar 10.00-19.00, în Piața Unirii. La standuri vor fi expuse doar produse tradiţionale.

Târgul de ziua Sfântului Martin este organizat, și anul acesta, de Asociația Agricultorilor din Valea Ierului, care doreste promovarea producătorilor autohtoni, dar şi conștientizarea populației în legătură cu beneficiile consumării alimentelor de la noi din țară. Târgul va fi „condimentat” cu preparate din carne de găscă, potrivit tradiției, oferită de un restaurant din Oradea.

Ziua Sfântului Martin se celebrează pe 11 noiembrie. Pe lângă sărbătoarea religioasă, această dată calendaristică marcheză și un important eveniment înaintea începerii Postului Crăciunului, când se organizau târguri și se petrecea, cu multă veselie, mese îmbelșugate și multă lumină. Totodată, în această zi, se servea, prima dată, vinul nou. Se considera că cine nu mănâncă preparate din gâscă în această zi nu va avea ce mânca tot anul.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri