Țări care au intrat în 2020 cu artificii spectaculoase

Foto: Getty

Samoa, părţi din Kiribati şi Tonga din Oceania au fost primele locuri din lume care au trecut în anul 2020. A urmat Noua Zeelandă, iar în Auckland, cel mai mare oraş, zeci de mii de oameni s-au adunat în jurul Turnului Sky, unde a fost organizat un show de artificii. În premieră, celebrul turn a fost decorat anul acesta cu animaţii şi jocuri laser.

Când în alte orașe de pe glob se fac ultimele pregătiri, cerul a luat foc deasupra portului din Sydney și mai bine de un milion de oameni s-au adunat adună pe chei sau în ambarcațiunile care plutesc în golf, potrivitdcnews.ro. În schimb, tradiţionalul show de artificii care urma să fie prezentat de Revelion în Canberra, capitala Australiei, a fost anulat din cauza riscului crescut de incendii de vegetaţie. Australia este afectată de mai multe luni de puternice incendii de vegetație.

Festivităţile se vor încheia mai mult sau mai puţin în acelaşi loc în care au început – în Samoa Americană, stat vecin cu Samoa. Situată la circa 125 de kilometri est, Samoa Americană se numără printre ultimele teritorii care vor lăsa în urmă anul 2019 şi deceniul care se încheie odată cu acesta.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri