Tariful pentru apă şi canalizare, majorat din februarie. Cât vor plăti clienții CAO

De la data de 1 februarie, Compania de Apă Oradea va percepe tarife majorate pentru serviciile de furnizare apă potabilă, canalizare-epurare și canal pluvial. Majorarea vine ca urmare a faptului că în perioada august – decembrie 2021, societatea a înregistrat o creștere semnificativă a costurilor cu energia electrică, pe fondul creșterii prețului energiei electrice la nivel național.

„Majorarea prețurilor care vor fi percepute de luna viitoare a fost aprobată în prealabil de către ANRSC, care a înțeles că această creștere vine pe fondul majorării prețului la energia electrică pe care Compania de Apă o folosește pentru transportul de apă, dar și în ceea ce privește canalizarea și epurarea. Așadar, prețul vechi la apă este de 3,55 lei fără TVA, iar după majorare va fi de 4,14 lei fără TVA, deci practic o creștere de 16%. Prețul vechi la canal și epurare este de 2,44 lei fără TVA, iar după majorare va fi de 3,42 lei fără TVA, deci o creștere de 40%. Trebuie menționat faptul că prețul canalizării nu a mai fost modificat cu ocazia ultimelor actualizări, de aici și creșterea de 40%. Tariful pentru canalul pluvial va crește de la 0,46 la 0,48 lei fără TVA.”

Cu toate acestea, la nivelul țării, Compania de Apă Oradea se află, momentan pe locul 43 într-un clasament al societăților care furnizează astfel de servicii publice, cu cele mai mici tarife, iar după majorarea lor, va ocupa poziția 33-34 în același top.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri