Tarom a lansat oferta de toamnă, cu bilete de la 60 de euro, pe destinațiile externe și 39 de euro, pe cursele interne. Oradea e inclusă

Operatorul aerian de stat Tarom a lansat oferta de toamnă pentru destinațiile externe, cu prețuri pornind de la 60 de euro. Vizează rutele între Bucureşti şi Atena, Belgrad, Budapesta, Chisinau, Istanbul, Larnaca, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, precum şi intre Iasi şi Munchen, Tel Aviv, Torino şi pe ruta Suceava – Torino.

Tarom mai vinde bilete dus-întors cu 39 de euro, cu toate taxele incluse, pe rutele interne între Bucureşti şi Cluj, Iasi, Oradea, Satu Mare, Suceava, Timișoara.

Pentru a beneficia de aceste tarife, biletele trebuie achiziționate în perioada 09 – 13 octombrie 2017, iar perioada de călătorie trebuie să fie 08 noiembrie 2017 – 31 martie 2018 (data ultimului retur), cu excepția perioadei 15 decembrie 2017 – 15 ianuarie 2018.

Tarifele includ toate taxele, iar perioada minimă de şedere la destinatie este de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru tarifele dus-intors.

Modificarea datelor de călătorie poate fi facută doar cu plata diferenţei până la tariful disponibil şi aplicabil pe noile date de călătorie, plus o penalizare de 50EUR/tranzacţie pe rute interne şi 75 EUR/tranzacţie pe rute externe.

Indiferent de destinaţia aleasă, călătorii beneficiază de transport gratuit al bagajului de cală.

Oferta integrală pe https://www.tarom.ro/belsug-de-toamna-poftiti-la-cules-de-oferte

Distribuie informația
Alte știri