TAROM lansează ofertele speciale de toamnă pentru destinaţii internaţionale, începând de la 179 euro, pentru călătorii dus-întors

TAROM lansează ofertele speciale de toamnă către destinaţii internaţionale, începând de la 179 euro, pentru călătorii dus-întors, perioada de vânzare a biletelor fiind 21-23 iunie, pentru călătorii ce vor avea loc între 1 septembrie şi 30 noiembrie 2024.

Conform unui comunicat al companiei, ofertele includ o călătorie dus – întors, cu toate taxele incluse, bagaj de cală de 23 kg, bagaj de mână de 8 kg şi check-in gratuit.

Tarifele pornesc de la 179 euro pentru biletele achiziţionate cu plecare din Bucureşti către Atena, Chişinău, Istanbul sau Salonic, 229 euro pentru biletele achiziţionate pe ruta Bucureşti – Bruxelles, Frankfurt, Londra, Roma sau Tel Aviv şi 279 euro pentru biletele achiziţionate între Bucureşti şi Aman, Beirut sau Cairo.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române – TAROM a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. Transportatorul Naţional al României deţine o flotă de 18 aeronave şi are în portofoliul său un număr de 70 de destinaţii operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri