Teatrul Regina Maria deschide cortina spre oferte speciale! Oportunități unice pentru iubitorii Thaliei

La începutul lunii octombrie, Teatrul Regina Maria deschide cortina spre oferte speciale, aducând în prim-plan o serie de oportunități unice pentru spectatori. Acestea se adresează elevilor, studenților și pensionarilor, dar și orădenilor care doresc să ofere celor dragi o seară magică la teatru. 

Astfel, Teatrul Regina Maria vine în întâmpinarea spectatorilor cu trei oferte speciale: GIFT CARD-ul, STUDENT PASS-ul și SENIOR PASS-ul, care vor putea fi achiziționate de la Agenția de bilete a Teatrului Regina Maria. 

GIFT CARD – 70 lei

Un GIFT CARD reprezintă contravaloarea a două bilete în stal la Sala Mare și este cadoul ideal pentru a experimenta o seară magică la teatru. Persoana care folosește GIFT CARD-ul poate accesa codul QR de pe versoul acestuia pentru a fi direcționată către regulamentul și instrucțiunile de folosire, iar cu codul unic inscripționat pe el poate emite două bilete la Sala Mare, la oricare spectacol al Trupei Iosif Vulcan cu excepția celor cu titlu de premieră. 

Spectatorii pot opta pentru emiterea biletelor online, de pe www.eventim.ro (accesând acest link către programul de spectacole care intră în promoție, caz în care vor plăti o taxă de procesare de 2.02 lei pentru fiecare bilet emis) sau de la agenția de bilete, în mod gratuit. 

Perioada de valabilitate a GIFT CARD-urilor este 1 octombrie 2023 – 31 decembrie 2023.

Regulament GIFT CARD: https://www.teatrulreginamaria.ro/ro/gift-card

STUDENT PASS / SENIOR PASS – 60 lei

𝗧𝗥𝗠 𝗦𝗧𝗨𝗗𝗘𝗡𝗧 𝗣𝗔𝗦𝗦 și 𝗧𝗥𝗠 𝗦𝗘𝗡𝗜𝗢𝗥 𝗣𝗔𝗦𝗦 le oferă elevilor, studenților și pensionarilor posibilitatea să participe la oricare dintre spectacolele Trupei Iosif Vulcan la Sala Mare, cu excepția premierelor. Fiecare PASS poate fi folosit pentru emiterea unui număr total de 3 bilete, care pot fi la același spectacol sau fiecare la un spectacol diferit. Pentru elevi și studenți avem o gamă variată de PASS-uri TRM, disponibile în cinci versiuni distincte, fiecare însoțită de o imagine unică. Îi invităm să le colecționeze, pentru a se bucura de o experiență teatrală bogată și diversificată!

PASS-urile pot fi achiziționate de la Agenția teatrului pe baza carnetului de elev/student sau al cuponului de pensie.

Perioada de valabilitate a PASS-urilor este 1 octombrie 2023 – 30 iunie 2024.

Regulament TRM STUDENT PASS: https://www.teatrulreginamaria.ro/ro/student-pass
Regulament TRM SENIOR PASS: https://www.teatrulreginamaria.ro/ro/senior-pass 

La începutul anului 2024 Teatrul Regina Maria va dezvălui noi promoții și abonamente menite să răsplătească loialitatea spectatorilor săi fideli, dar și să-i cucerească iremediabil pe cei care până acum s-au apropiat cu timiditate de lumea fascinantă a scenei. 

Distribuie informația
Alte știri