Teatrul Regina Maria din Oradea susţine din nou campania naţională „Artiştii pentru artişti” cu spectacolul „Fiul” de Florian Zeller

Uniunea Teatrală din România – UNITER desfăşoară cea de-a XIX-a ediţie a campaniei naţionale „Artiştii pentru artişti”, realizată în parteneriat cu instituţii de teatru din Bucureşti şi din ţară.

În campanie s-au înscris 39 de companii teatrale din Bucureşti şi din ţară, acestea programând spectacole de teatru ale căror încasări vor alimenta Fondul de Solidaritate Teatrală, special constituit pentru sprijinirea artiştilor cu probleme de sănătate şi existenţă.

Teatrul Regina Maria se alătură din nou inițiativei UNITER și donează încasările spectacolului „Fiul” de Florian Zeller, regia Bobi Pricop, care va avea loc duminică, 26 martie, de la ora 19 la Sala Transilvania.

Încasările reprezentației vor fi donate Campaniei Naționale „Artiști pentru Artiști”.

Spectacolul „Fiul” este sold out, însă dacă doriți să sprijiniți campania o puteți face printr-o donație în contul Fondului de Solidaritate Teatrală (RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenția Piața Amzei).

Distribuie informația
Alte știri