Teatrul Regina Maria din Oradea susţine din nou campania naţională „Artiştii pentru artişti”

Uniunea Teatrală din România – UNITER desfăşoară cea de-a XIX-a ediţie a campaniei naţionale „Artiştii pentru artişti”, realizată în parteneriat cu instituţii de teatru din Bucureşti şi din ţară.

În campanie s-au înscris 39 de companii teatrale din Bucureşti şi din ţară, acestea programând spectacole de teatru ale căror încasări vor alimenta Fondul de Solidaritate Teatrală, special constituit pentru sprijinirea artiştilor cu probleme de sănătate şi existenţă.

Este vorba despre teatre din Bacău, Craiova, Târgu-Mureş, Cluj-Napoca, Târgovişte, Constanţa, Oradea, Baia Mare, Suceava, Timişoara, Sibiu, Satu Mare, Odorheiu Secuiesc, Iaşi, Brăila, Piatra Neamţ, Braşov, Ploieşti.

Detalii despre spectacolele şi datele reprezentaţiilor care se vor juca sub semnul solidarităţii de breaslă vor fi anunţate în scurt timp.

Totodată, în cadrul campaniei se pot face sponsorizări; donaţii: se poate aplica formularul 2% din venitul global; se pot cumpăra bilete pentru vizionarea spectacolelor de caritate organizate. Fondul de Solidaritate Teatrală are codul IBAN RO40RZBR0000060007801286. 

Distribuie informația
Alte știri