Teatrul Regina Maria invită spectatorii la prima premieră online post-pandemie

Sâmbătă, 4 iulie, de la ora 19.00, orădenii sunt aşteptaţi la premiera online a spectacolului „Șarpele în iarbă”, în regia lui Sebastian Lupu.

„Deoarece restricţiile impuse de epidemia de Covid-19 nu ne permit să jucăm în spații închise, abilitățile inovatoare ale membrilor echipei artistice s-au îndreptat spre descoperirea unei soluții optime în conceperea spectacolului Șarpele în iarbă: o premieră on-line. Dorim astfel să le oferim o experiență unică spectatorilor noștri, care vor putea empatiza cu personajele, imaginându-și că se află în sala de spectacol, martori vii ai emoțiilor atât de puternice pe care le manifestă cele trei femei aflate într-o relație de distanțare… socială pricinuită însă de alte evenimente”, se arată în comunicatul instituţiei.

Scenografia este semnată de Oana Cernea, iar muzica de maestrul Romeo Rîmbu.

„Două surori pe care distanța, dar mai ales amintirea unei copilării nefericite le-a ținut departe una de cealaltă, se reîntâlnesc după moartea recentă a tatălui lor. Rememorând evenimente ce le leagă de casa părintească, acestea încep să-și dezvăluie sentimente care răscolesc trecutul sumbru al unei vieți trăite alături de un tată dominator și indisponibil emoțional. Am putea crede că această întâlnire este una terapeutică, prin care traumele emoționale ale celor două femei vor fi alinate, însă apariția fostei infirmiere a tatălui lor, care strecoară cu viclenie îndoiala în mintea surorii mai mari, provoacă o răsturnare de situație încărcată de tensiune și suspans”, se arată în sinopsis.

Biletele pot fi achiziționate doar on-line și sunt deja disponibile pe www.bilete.ro.

Distribuie informația
Alte știri