Teatrul Regina Maria la Festivalul Internațional “Atelier“ Baia Mare

Teatrul Regina Maria a participat în perioada 10 – 13 iunie la Festivalul Internațional de Teatru „Atelier” de la Baia Mare cu spectacolele „Leonce și Lena”, scenariul de Mihai Măniuțiu și Ada Milea după Georg Büchner, regia artistică Mihai Măniuțiu și „Baraca”, de Aiat Fayez, regia Tudor Lucanu, bucurându-se de un statut special: și anume i-a fost dedicat un portret în festival.

Festivalul Atelier a deschis în data de 10 iunie cu spectacolul „Leonce și Lena”, care o conturat un debut perfect, plin de energie și de bună dispoziție. Reacția publicului este imposibil de redat în cuvinte, aplaudând minute în șir la finalul reprezentației și fredonând vesel refrenele cântecelor.

Spectacolul „Baraca” s-a jucat în data de 12 iunie, fiind încadrat în concursul festivalului, în secțiunea „Ziua experimentului”, un experiment reușit, răsplătit cu aplauze și prețuire. Așteptăm cu emoție și nerăbdare decizia juriului, pe care o vom afla duminică, 18 iunie, de la ora 21:00, când va avea loc decernare premiilor și încheierea festivalului.

Aprecierea de care s-a bucurat Teatrul Regina Maria în cadrul celui mai vechi festivalul internațional de teatru din România ne onorează și este încă o dovadă a valorii și a respectului pe care am reușit să-l câștigăm atât la nivel local, cât și la nivel național.

Distribuie informația
Alte știri