Teatrul „Regina Maria” propune 4 spectacole pentru premiile UNITER

Publicul orădean este invitat să susțină actorii trupei Iosif Vulcan, la începutul lunii februarie, când Teatrul Regina Maria a invitat comisia de nominalizare a premiilor UNITER pentru a viziona patru spectacole.

Prima propunere este „Uciderea Ritualică a lui Gorge Mastromas”. Spectacolul a fost montat la Oradea în premieră naţională, este bazat pe un text contemporan scris de Dennis Kelly, iar regia este semnată de Bobi Pricop. Reprezentaţia va avea loc în data de 5 februarie, de la ora 19.00.
O zi mai tarziu, actorii oradeni vor juca in „Cheia”, pe 7 februarie, e programat musicalul „Omul din La Mancha” (de Dale Wasserman), un spectacol cu „lipici” la public, în regia lui Korcsmáros György.
Ultima propunere a instituţiei orădene este spectacolul „Livada de Vişini”, de A.P. Cehov, în regia lui Alexandru Dabija.Acesta se va juca luni, 8 februarie.

Toate reprezentanţiile vor avea loc la Sala Mare, iar primele două spectacole se joacă cu publicul pe scenă.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri