Teatrul Regina Maria: Scena, din nou, pentru artiști și public, la Oradea

Teatrul Regina Maria anunță publicul reluarea activității în sălile de spectacole începând de astăzi, 5 mai. Primul spectacol care poate fi vizionat de orădeni este Variațiuni enigmatice, de Éric-Emmanuel Schmitt, regia Elvira Rîmbu care va avea loc în această seară, de la ora 19.00, la Sala Arcadia.

Programul Trupei Iosif Vulcan continuă mâine, 6 mai, de la ora 19.00, la Sala Arcadia, unde se va juca spectacolul de improvizație SHOW CU ImProductivii.

Vineri, 7 mai, de la ora 19.00, Sala Arcadia va găzdui premiera spectacolului Cântarea Patimilor noastre, un recital din lirica lui Octavian Goga susținut de actorul Eugen Țugulea.

Duminică, 9 mai, de la ora 19.00, tot la Sala Arcadia se va juca spectacolul Trei Femei Inalte, de de Edward Albee, traducerea și regia, Diana Păcurar. Spectacolul nu este recomandat sub 16 ani.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri