Telefonul de sesizari al prefectului suna destul de rar. In trei luni au fost doar 62 de apeluri

Orice bihorean se poate adresa prefectului Claudiu Pop la numărul de telefon 0259-431.608, între orele 8-16 pentru soluționarea problemelor apărute în județ, care sunt de competența Instituției .

La o analiză a sesizărilor primite telefonic în perioadă ianuarie – aprilie au fost înregistrate un număr de 62 de sesizări pe diverse probleme cum ar fi: date spre soluționare serviciului juridic, în număr de 19, fond funciar — 16, aplicare de sentințe judecătorești — 1, solicitări audiență — 1, solicitarea organizării ședinței extraordinare de consiliu local (la Brusturi). Alte probleme semnalate și date spre soluționare serviciului coordonare instituțională: — 43, pe diferite domenii.

Cei care au sunat au mai vrut sa afle când se vor demara cursele externe pe Aeroportul din Oradea, de ce n-au fost distribuite toate cardurile de sanatate, de ce se tot intrerupe caldura in Oradea sau cand va fi introdusa reteaua de apa in satul Pausa.

Totodată s-au primit solicitări de informații în domeniul pensiilor, solicitările fiind îndrumate spre Casa de Pensii Bihor.

Distribuie informația
Alte știri