„Teleşcoala” revine la TVR 2 cu noutăţi şi premiere

Foto: youtube

În prima zi a anului şcolar, „Teleşcoala” revine la TVR 2 cu noutăţi şi premiere.

Şi în noul sezon „Teleşcoala” vor continua lecţiile de limba şi literatura română şi de matematică pentru elevii claselor a VIII-a. La acestea se vor adaugă cursurile de limbi străine: engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană şi, în premieră, japoneză. De la declanşarea războiului din Ucraina, gândul de a ajuta ţara vecină s-a regăsit şi la „Teleşcoala”. Proiectul consacrat elevilor s-a extins şi în spaţiul alocat emisiunii “Teleşcoala” a fost dedicate lecţii de limba română pentru refugiaţii ucraineni aflaţi pe teritoriul ţării noastre.

Din 11 septembrie, lecţiile de Limba şi literatura română vor alterna cu cele de Matematică, de luni până joi, de la ora 15:00-15.30, iar de la ora 15:30-16.00 sunt programate cursurile de limbi străine.

„Teleşcoala” oferă celor aflaţi în anul susţinerii examenelor de Evaluare Naţională posibilitatea de a păstra contactul cu materiile de învăţământ la care vor susţine examen, dar şi cursuri în premieră. Astfel, sezonul cu numărul opt al emisiunii aduce, ca noutate, lecţiile de „Educaţie financiară”. Din această toamnă, echipei i se alătură cunoscutul profesor al Academiei de Studii Economice Adrian Mitroi, care va prezenta noţiuni economice pe înţelesul tuturor, în fiecare vineri, de la ora 15:00.

Emisiune de tradiţie, „Teleşcoala” a debutat în grila TVR 2 la începutul anilor ’70 şi, timp de un deceniu, a fost urmărită de generaţii de elevi.

Distribuie informația
Alte știri