Tengo Salonta a dat sportiva anului 2021 în Bihor la ramurile neolimpice

A fost un an dificil pentru noi, din cauza numeroaselor probleme și obstacole întâlnite, pe care, însă, am reușit să le depășim grație muncii, ambiției și spiritului de echipă, chiar dacă răsplata a fost de cele mai multe ori doar morală. Încheiem anul cu fruntea sus, dar și cu satisfacția de a bifa o premieră pentru sportul salontan, desemnarea sportivei noastre Andreea Neagu drept cea mai bună sportivă a județului Bihor la ramurile neolimpice.

Andreea a fost premiată pe data de 22 decembrie 2021 în cadrul Galei Sportului bihorean, de către Petruț Drăgan, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Bihor, ocazie cu care a mai fost răsplătit și efortul altor doi sportivi legitimați la clubul nostru, Halász Dániel (locul trei) și Lăzău Norbert (locul patru), laureați tot în clasamentul sportivilor de la sporturile neolimpice.

Vasile Sorean, președinte CS Tengo: ”În ciuda greutăților întâmpinate, clubul nostru nu a dus lipsă de rezultate foarte bune obținute la nivel național și internațional. Ne-am bucurat când sportivii noștri au urcat pe podium la Campionatul Național, Cupa României, ori la Campionatul Mondial de fotbal-tenis, iar acum ne onorează distincțiile oferite de către DJST Bihor. Este pentru prima dată, când, în urma rezultatelor obținute, o sportivă din Salonta, este desemnată cea mai bună sportivă din Bihor. Ne mândrim cu acest lucru și cu faptul că oriunde jucăm, reprezentăm cu cinste orașul nostru, Salonta, dar și România”.

Ne bucurăm și pentru performanța sportivilor noștri, Nagy Darius, Alex Sorean și Vasile Sorean jr., care au fost premiați în cadrul galei sportive organizate de către DJST Olt, cei trei cucerind titlul național la seniori sub culorile CSM Slatina, dar și medalii de aur și argint în cadrul Mondialelor de fotbal-tenis desfășurate în luna septembrie la Izvorani. Ne-am fi dorit ca aceste performanțe să fie contabilizate tot în dreptul clubului nostru, dar trebuie să recunoaștem, în mod realist, că finanțarea sportului în Bihor nu poate fi comparat cu sprijinul oferit de alte județe din România.

Nu ne rămâne decât să muncim în continuare și să sperăm că autoritățile locale și județene vor conștientiza importanța sportului, asigurând o susținere financiară cel puțin la nivelul rezultatelor obținute.

Le mulțumim tuturor partenerilor și susținătorilor noștri pentru colaborarea din acest an și urăm tuturor salontanilor și bihorenilor Crăciun Fericit și un An Nou Prosper cu reușite pe toate planurile!

Rezultate obținute de sportivii CS Tengo Salonta in anul 2021

La individual

Andreea Neag

Locul 1 la senioare, locul 1 la dublu și locul 1 la triplu la U12 mix Campionatul Mondial de Fotbal-Tenis (Izvorani 22-28 septembrie 2021)

Locul 3 cu echipa de senioare la Campionatul Național organizat de FRFT-CAJ (Sighișoara 10-12 septembrie 2021)

Halász Dániel

Locul 1 la simplu, Locul 2 la dublu la Campionatul Mondial de Fotbal-Tenis (Izvorani 22-28 septembrie 2021) Locul 1 pe echipe la juniori la Campionatul Național organizat de FRFT-CAJ (Sighișoara 1

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri