Tengo Salonta a preluat șefia clasamentului la fotbal cu piciorul

Sala de sport Sándor Péter din Salonta a găzduit etapa a doua a Campionatului de tenis cu piciorul (futnet), regiunea Transilvania. Seniorii clubului salontan au primit vizita unei alte formației Victory Cluj Napoca Elevii antrenorului Vasile Sorean jr. au câștigat la pas, scor 5-0.

În urma acestui succes, Tengo a urcat pe primul loc al clasamentului iar in următoarea etapă, Tengo va juca pe terenul echipei Futnet Oradea.

Salontanii vor lupta și în acest an pe trei fronturi, Interliga de Futnet și Mondialele Cluburilor, respectiv Campionatul Mondial pe națiuni. Acest din urmă eveniment va avea loc la Cluj-Napoca în toamna acestui an.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri