Tengo Salonta și-a apărat titlul. Clujul și Șimleul au completat podiumul campionatului de futnet

Sala Sándor Péter din Salonta a găzduit pe 20 octombrie play-offul campionatului de futnet. Patru dintre finaliste au reprezentat Seria Transilvania, iar două au venit din Seria Bucovina.
În fața unui public numeros cele șase echipe au oferit dispute echilibrate, dar și execuții spectaculoase răsplătite cu aplauze de către spectatori.

Dacă amfitrionii s-au impus fără probleme în semifinala cu Simex Șimleul Silvaniei, clujenii și orădenii au muncit mai bine de două ore și jumătate pentru a stabili finalista. După 2-0 pentru orădeni, clujenii au revenit și au întors soarta calificării după trei victorii conturate în urma unor jocuri echilibrate, unele decise la avantaje. Meciul s-a încheiat după mai bine de două ore și jumătate de la primul fluier.

Echipa de sub Feleac a început bine și finala cu Tengo, câștigând primul meci de dublu, fiind apoi egalată în urma victoriei obținute de amfitrioni la simplu. Partida de triplu a fost cea mai echilibrată dispută din cadrul finalei, la scorul de 1-1 la seturi, clujenii având un avantaj de trei puncte. Susținuți de un public frenetic, dar bun cunoscător al acestui sport, jucătorii de la Tengo au întors soarta partidei, câștigând apoi și jocul decisiv, cel de dublu doi, obținând astfel victoria finală (3-1).

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri