Tengo Salonta, victorioasă în etapa a 3-a Campionatului României la tenis cu piciorul

Etapa a 3 a avut loc la Dumbrăvița (jud. Timiș) confirmand, încă o dată, echilibrarea forțelor în rândul participanților. La fel ca și la precedentul turneu, etapa s-a desfășurat în condiții speciale, respectarea normelor medicale și de distanțare fizică impuse din cauza pandemiei de coronavirus fiind la fel de important pentru organizatori ca și jocurile propriu zise.

Campionii de la Tengo Salonta au cedat punct în disputa cu Baia Mare, echipă care s-a remarcat și în disputa cu timișorenii. Ghinionista precedentelor două runde, Superstar Black Hill Vatra Dornei a învins în mod categoric, finalista etapei a doua, Tengo Juniori Salonta și a fost aproape de calificarea în semifinale, însă, în cele din urmă a fost devansată de echipa gazdă, Dumbrăvița Timiș și de finalista ediției din 2019, Futnet Oradea. Chiar dacă în jocul de debut au fost învinși de orădeni, dumbrăvițenii au câștigat în mod categoric grupa din care a făcut parte, acumulând 19 puncte, iar în semifinale au dat piept cu vecinii de la Timișoara. A rezultat un meci viu disputat, cu numeroase răsturnări de scor, care s-a încheiat în proba decisivă, cea de triplu, care a fost adjudecat de către gruparea de pe Bega.

În cealaltă semifinală, Tengo Salonta a dispus de Futnet Oradea, tot în decisiv, scor 2-1. Singurul meci din careul de ași care nu a avut nevoie de prelungiri a fost finala mica adjudecată de localnicii de la Dumbrăvița, scor 2-0, în fața orădenilor.

Finala mare dintre Salonta și Timișoara nu a ieșit din tiparul etapei, fiind câștigată de bihoreni cu scorul de 2-1(victorie la dublu și simplu pentru salontani, în timp ce bănățenii s-au impus la triplu).

Următoarea etapă va avea loc la Vatra Dornei, pe 22 august 2020, iar la mijlocul lunii septembrie, debutanții de la Junii Sătmarului vor organiza runda cu numărul patru în orașul de pe Someș.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri