Terminalul cargo CTPark din Oradea va fi operațional în luna noiembrie a acestui an

Lucrările de construcție a halelor, platformelor și căilor de acces la terminalul cargo CTPark din Oradea sunt în stare avansată.

De la începutul verii au fost executate: legătura cu pista aeroportului orădean, platforma de garare a aeronavelor, primele două hale și o parte din drumurile interioare. Se lucrează la fundații și la montarea stâlpilor de susținere la a treia hală. În cursul lunii noiembrie se va finaliza și conectarea terminalului la toate rețelele de utilități, terminalul urmând să devină operațional.

Joi, 27 octombrie a început instalarea în a doua hală a primei companii care va activa în incinta terminalului, o companie de curierat. De luna viitoare vor contracta spații și își vor instala activitatea în noile hale și alte companii. De anul viitor Oradea va dispune de un hub logistic nou. Această nouă facilitate va permite dezvoltarea transportului aerian de mărfuri de pe aeroportul din Oradea și va consolida județul nostru ca unul dintre cele mai importante hub-uri logistice din vestul României.

„Mulțumesc companiei CTP pentru respectarea angajamentelor investiționale și partenerilor noștri – Primăria Oradea, Agenția de Dezvoltare Locală și furnizorii de utilități, pentru sprijinul acordat acestui proiect”, a scris pe pagina sa de socializare, Ilie Bolojan.

Distribuie informația
Alte știri