Termoficare SA Oradea a obtinut locul I în Topul firmelor românești care furnizează apă caldă și abur

Potrivit managerului, Stanel Necula, societatea de termoficare a orasului este prezentată ca exemplu de bună practică la nivel national pentru activitatea derulată. In plus, inainte de Crăciun, compania locală care produce energie termică și electrică, Termoficare SA, și-a ridicat licența definitivă. Documentul este valabil 25 de ani, societatea fiind cu toate actele la zi pentru a putea livra inclusiv energie electrică în sistemul național.

Pentru 2017 , managerul Stanel Necula are planuri mari. Unul dintre ele vizeaza finalizarea instalării de contoare inteligente.

Până la 30 mai, se vrea ca “toată Oradea să fie citită de la distanță”, pe ceea ce inseamna consumul de energie termică și apă caldă. Si asta pentru o informare cât mai corectă a consumurilor înregistrate de orădeni, dar si pentru a-i scapa pe acestia de deranj la consemnarea indexurilor. De asemenea, Termoficare SA își dorește implementarea unui sistem informatic integrat care să gestioneze facturile, chitanțele, programarea echipelor de intervenție, monitorizarea generală a activității etc.

Distribuie informația
Alte știri