Terra Vista, una dintre cele mai mari și cunoscute agenții de turism din Oradea, s-a mutat într-un sediu nou. Vezi unde

Terra Vista, una dintre cele mai mari și cunoscute agenții de turism din Oradea își așteaptă turiștii începând cu 13 februarie într-un sediu nou, cu totul inedit pe Bld. Decebal, nr. 11, în apropierea stației de tramvai de la piață, peste drum de Alpha Bank și BCR.

‘’Schimbările nu vin niciodată ușor, dar atunci când sunt în beneficiul clienților noștri nu stăm mult pe gânduri!’’ spune administratorul agentiei de turism, Samuel Sălăjan.

Spațiul propriu este mult mai mare, mai primitor și ultra modern, iar personalul agenției este mai pregătit că niciodată să ofere cele mai bune oferte de vacanță ale momentului. Cu această ocazie amintim că agenția de turism va fi prezentă la Târgul de Turism Oradea, care va avea loc în data de 24-26 februarie în incinta Era Shopping Park.

„Anul acesta sunt 4 destinații ce se vor opera, în regim charter, pe timpul verii de pe aeroportul din Oradea: Turcia, Creta, Egipt și Tunisia. Cele mai bune tarife încep de la 400 euro/pers, sejur de 7 nopți cu all inclusive în Tunisia, urmate de Grecia și Egipt de la 500 euro/pers, și apoi Turcia de la 700 euro/pers”, spune dir. agentiei, Ioana Sălăjan.

Agenția Terra Vista activează pe piață din anul 2011 și se laudă că ”fericirea turiștilor precum și bucuria de a fi recomandați reprezintă succesul lor”.

Distribuie informația
Alte știri