Țețchea, prima comună din Bihor unde purtarea măștii este obligatorie în spații deschise

Comitetul Local pentru Situații de Urgență, întrunit în ședința de marți, 4 august, a decis să pună Țețchea pe lista localităților în care se aplică măsuri severe de protecție.  De miercuri, 5 august, în comună,  purtarea măștii devine obligatorie și în spațiile deschise.

Măsura are rolul de a limita răspâdirea virusului care provoacă Covid-19. Comuna Țețechea devine astfel prima din județul Bihor în care se vor aplica aceste măsuri.

„Purtarea obligatorie a măștii pe toată raza Comunei Țețchea, atât în spații închise publice (magazin, famacie, cabinet medical, instituții publice etc.) cât și în spații deschise publice. Suspendarea activității de servire și consum a produselor alimentare și băuturi alcoolice și non-alcoolice, organizată de localuri publice, în spațiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locației, cu excepția activităților de comercializare a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și non-alcoolice, care nu presuspun rămânerea clienților în spațiile destinate acestui scop. Restricționarea activităților religioase in localitatea Telechiu până la data de 25 august. Interzicerea comerțului stradal, ambulant și târgurilor ocazionale. Limitarea accesului în incinta magazinelor de către operatorii economici, astfel încât să se păstreze distanțarea socială și închiderea parcurilor și a terenurilor de sport de pe raza Comunei Țețchea. Măsurile se aplică începând cu data de 5 august 2020 pentru o perioada de 20 zile”, se afirmă într-o postare a Primăriei Comunei Țețchea pe o rețea de socializare.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri