Theodor Paleologu: Eu mă lupt ca să câștig, nu ca să fac figurație la alegerile prezidențiale

Theodor Paleologu, candidatul PMP la algerile prezidențiale, a declarat sâmbătă, la Școala de Vară a PMP, că se luptă ca să câștige scrutinul prezidențial de la finalul anului, nu ”face figurație”.

”Eu mă lupt ca să câștig, nu ca să fac figurație. Fac tot ce depinde de mine ca să câștig. (…) Avem o șansă extraordinară și șansa noastră se numește Iohannis, se numește Barna, se numește Dăncilă. Avem un bulevard care ne duce direct la Cotroceni. (…) Fiți, vă rog militanți ai cauzei, să mergem până în pânzele albe și atunci vom câștiga pentru că avem un bulevard în fața noastră”, a declarat Theodor Paleologu, potrivit b1.ro.

„Paleologu smulge voturi de la USR. Va crește în marile orașe, în Timișoara, Iași, București, Craiova, Cluj, va atrage voturile tinerilor. Theodor Paleologu este o imagine exceptionala pentru cei care au votat USR la europarlamentare dar vad ca Dan Barna e nepregatit si voturile care nu vor merge la Barna pot merge lejer la Paleologu”, a zis Neamțu la școala de vară a tinerilor PMP.

Foto: facebook// Theodor Paleologu

Distribuie informația
Alte știri